sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tosielämän revolution


Revi se irti sielustasi, vuodata se juoksevana hikenä ja virtaavana verenä. Sinussa on se mitä tarvitaan, vaikka joutuisitkin sen syvältä kaivamaan. Meissä on valtaa, meissä on voimaa. Meissä on ainekset kansannousuun. Meidän paikkamme on barrikadeilla, siellä saamme äänemme kuuluviin ja voimme vastustaa maailmaa. Meihin on istutettu se tuli, joka saa aikaan muutoksen. Kuuletko sen, tämä on tosielämän revolution.


Meidät voidaan polkea maahan. Meistä voi tulla hyödyttömiä, muodottomiksi tallottuja raatoja, vihollisen kengänpohjiin tarttuvaa jätettä. Se on hinta, jonka olemme valmiit maksamaan. Siitä vain, ottakaa ja tuhotkaa kaikki mitä meillä on. Unelmaa, joka nostaa esiin kaiken tahdon ja voiman, ette kuitenkaan voi kukistaa. Se auttaa meitä viemään tämän taistelun loppuun, vaikkemme sitä voittaisikaan. Me kuitenkin kaadumme kuin kuninkaat ja unelmamme elää.


Tämä ei ole maailmanlopun päivä. Tulevaisuudessa on vielä tarinoita, jotka pitää kertoa. Monen sankarin elämä ei ole vielä edes alkanut. Meidän tehtävämme on jättää jälkemme tähän maahan, jotta tulevilla sukupolvilla olisi jotain, mitä seurata. Jos me luovumme taistelusta, tämä kipinä sammuu eikä tulevaisuuden lapsilla ole suuntaa. Jotta heidän tarunsa voidaan kirjoittaa, on maailman kuultava ensin meidän tarinamme.


Opi tulkitsemaan sydämesi kuiskauksia, ne ovat sykettä suonissa ja lyöntejä rinnassa. Ne kertovat sinulle, mihin kuuluu juosta. Usko, niin voit tehdä mitä haluat. Kukistaa vallan ja hallita maailmaa. Olla se jota kapinalliseksi kutsutaan. Taistelumme jatkuu vielä, se on ikuista niin kauan kuin yhteiskunta sitoo lapsensa kahleisiin ja vie näiltä unelmat. Vaikka meillä on vain kahden soturin armeija, voimme polttaa menneisyyden ja rakentaa paremman maailman. Vielä tulee aamu joka maalataan kaatuneiden jumalten verellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti